tag:blogger.com,1999:blog-9165011289033464185.post3680163927413578239..comments2024-02-05T18:59:35.797+01:00Comments on Cukiernia Pychotki: Ciasto z truskawkami i bitą śmietanąPychotkahttp://www.blogger.com/profile/03031722439006136417noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9165011289033464185.post-12415623605501658092016-06-17T11:18:06.709+02:002016-06-17T11:18:06.709+02:00Drugi raz ubijana śmietana jest bez truskawek ale ...Drugi raz ubijana śmietana jest bez truskawek ale z cukrem pudrem i żelatyną. Dlatego za pierwszym ubijaniem używamy pół cukru pudru i pół żelatyny ze składników. Za drugim razem drugą połowę:)Można ubić śmietanę za jednym rzutem ale jest ryzyko, że tak stanie że ciężko będzie rozsmarować:) SmacznegoPychotkahttps://www.blogger.com/profile/03031722439006136417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9165011289033464185.post-62372689231961939122016-06-16T19:00:38.693+02:002016-06-16T19:00:38.693+02:00Witam.
Jedno pytanko. Ta drugi raz ubita śmietana ...Witam.<br />Jedno pytanko. Ta drugi raz ubita śmietana (druga połowa z tego litra) jest bez dodatku truskawek (jak powyżej Pani napisała) ale co z żelatyną? Tylko ubijamy samą śmietanę z cukrem pudrem? Z góry dziękuję za odpowiedź. Mam zamiar zrobić w ten weekend. :) Pozdrawiam!Anonymousnoreply@blogger.com