sobota, 14 maja 2016

Placuszki z parówką

Placuszki z parówką są idealne na śniadanie lub kolację. Najlepsze z dodatkiem keczupu lub sosu czosnkowego. Moje dziecko je uwielbia:) Pychotka



Składniki:
  • 2 jajka
  • 2 czubate łyżki mąki
  • parówka
  • olej do smażenia

Sposób przygotowania:
  1. Jajka roztrzepać, dodać mąkę i dalej mieszać do uzyskania gładkiej masy.
  2. Dodać parówkę i wymieszać.
  3. Smażyć na oleju na złoty kolor, po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym. 
  4. Podawać z keczupem.
Bardzo mi będzie miło jeżeli polubisz, skomentujesz lub udostępnisz mój post. Zapraszam też na mój profil fb  Cukiernia Pychotki

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...